top of page

BIANCALANI, Başarı ve Güvenilir İş Birliği Plaketlerini Takdim Etti



Teksel Tekstil olarak dünyanın önde gelen Tekstil makine teknolojilerini Türk Tekstil Pazarına kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. 30 yılı aşkın süredir güçlü ve güvenilir bir şekilde iş birliğini sürdürdüğümüz İtalyan makine üreticisi BIANCALANI firmamız, sektörün ihtiyaç duyduğu üst düzey kalite ve benzersiz tuşe odaklı üretimi ile Türk Tekstil sektöründe adından söz ettirmeye devam ediyor. Kalitesinden ve teknolojik gelişim hedeflerinden ayrılmadan belirlediği hedef ve vizyon ile üretimini arttıran Biancalani, uzun yıllar birlikte çalıştığı firmaları ile güven odaklı iş birliğini ilke edinmiştir.



BIANCALANI Satış Direktörü Sayın Michele GABARRA, bu anlamda yaptığı Türkiye ziyareti sırasında Türkiye’de en fazla Biancalani makinesine sahip olan FUNİKA TEKSTİL ve TAN TEKSTİL firmalarına, duydukları güven ve uzun yıllardır yaptıkları iş birliği sebebiyle başarı plaketleri vermiştir. Bu plaketler TAN TEKSTİL Yön. Kur. Bşk. Sayın Mehmet Ali TAN’ a ve FUNİKA Tekstil Genel Müdürü Sayın Celal ERKAYA’ ya takdim edilmiştir.



Teksel Tekstil ve Biancalani olarak; duymuş oldukları güvenden ve bizleri tercih ettiklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.


bottom of page